Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > MENU - 19-23.8.2019

MENU - 19-23.8.2019



    19-23.8.2019  
       
    P O N D Ě L Í  
    HRÁŠKOVÁ S KRUTÓNY  
1. 400 g BRYNZOVÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM 82,00
2 120 g VEPŘOVÝ GULÁŠ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 92,00
3 150 g PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS, HRANOLKY 102,00
       
    Ú T E R Ý  
    ZELENINOVÁ   
1 300 g TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ANANASEM 82,00
2 250 g PEČENÁ KUŘECÍ KŘÍDLA, ZELNÝ SALÁT, PEČIVO 92,00
3 300 g BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, ZELÍ STERIL. 102,00
       
    S T Ř E D A  
    KULAJDA  
1 180 g OMELETA S HRÁŠKEM, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK 82,00
2 220 g KUŘE ALÁ BAŽANT, DUŠENÁ RÝŽE, OKUREK 92,00
3 120 g STEAK Z KOTLETY S MÁSLOVOU KUKUŘICÍ, VAŘENÉ BRAMBORY 102,00
       
    Č T V R T E K  
    ČESNEKOVÁ S OSMAŽENÝM CHLEBEM  
1 300 g DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM 82,00
2 120 g PEČENÝ VRABEC, KAPUSTA KYNUTÉ KNEDLÍKY 92,00
3 120 g SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 102,00
       
    P Á T E K  
    ZELNÁ  
1. 300 g RIZOTO S KUŘECÍM MASEM SYPANÉ SÝREM, OKUREK 82,00
2. 120 g MYSLIVECKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 92,00
3. 150 g CORDON BLEU, BRAMBOROVÝ SALÁT 102,00