Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > MENU 18-22.11.2019

MENU 18-22.11.2019



    18 - 22.11.2019  
       
    P O N D Ě L Í  
    FRANKFURTSKÁ  
1. 300 g BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM 82,00
2 120 g KUŘECÍ KOUSKY NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE 92,00
3 100 g SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA 102,00
       
    Ú T E R Ý  
    SELSKÁ   
1 300 g TAŠTIČKY PLNĚNÉ POVIDLY 82,00
2 100 g SEGEDÍNSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KYNUTÉ KNEDLÍKY 92,00
3 120 g MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, HRANOLKY 102,00
       
    S T Ř E D A  
    KMÍNOVÁ S VEJCEM  
1 200 g SMAŽENÉ ŽAMPIONY, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA 82,00
2 100 g UZENÉ MASO, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY 92,00
3 120 g PIKANTNÍ KUŘECÍ PRSÍČKA, HRANOLKY 102,00
       
    Č T V R T E K  
    PÓRKOVÁ  
1 250 g VEPŘOVÉ RIZOTO, OKUREK 82,00
2 120 g MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT, KYNUTÉ KNEDLÍKY 92,00
3 120 g VEPŘOVÝ STEAK SE SÝROUVOU OMÁČKOU, HRANOLKY 102,00
       
    P Á T E K  
    DRŠŤKOVÁ  
1. 250 g FAZOLOVÝ GULÁŠ S UZENINOU, CHLÉB 82,00
2. 100 g HOVĚZÍ PEČENĚ  PO ŠVÉDSKU, KYNUTÉ KNEDLÍKY 92,00
3. 120 g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY 102,00