Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > MENU 17-22.2.2020

MENU 17-22.2.2020



    17 - 22.2.2020  
       
    P O N D Ě L Í  
    HRÁŠKOVÁ S KRUTÓNY  
1. 400 g HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM 92,00
2 120 g VEPŘOVÝ GULÁŠ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 102,00
3 150 g PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS, HRANOLKY 112,00
       
    Ú T E R Ý  
    ZELENINOVÁ   
1 300 g RIZOTO S KUŘECÍM MASEM SYPANÉ SÝREM, OKUREK 92,00
2 250 g PEČENÁ KUŘECÍ KŘÍDLA, ZELNÝ SALÁT, PEČIVO 102,00
3 300 g BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, ZELÍ STERIL. 112,00
       
    S T Ř E D A  
    KULAJDA  
1 180 g OMELETA S HRÁŠKEM, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK 92,00
2 220 g KUŘE ALÁ BAŽANT, DUŠENÁ RÝŽE, OKUREK 102,00
3 120 g STEAK Z KOTLETY S MÁSLOVOU KUKUŘICÍ, VAŘENÉ BRAMBORY 112,00
       
    Č T V R T E K  
    ČESNEKOVÁ S OSMAŽENÝM CHLEBEM  
1 300 g DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM 92,00
2 120 g PEČENÝ VRABEC, KAPUSTA KYNUTÉ KNEDLÍKY 102,00
3 150 g CORDON BLEU, BRAMBOROVÝ SALÁT 112,00
       
    P Á T E K  
    ZELNÁ  
1.      
2. 120 g SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 102,00
3. 120 g MYSLIVECKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 112,00
4 150 g JELENÍ GULÁŠ SE ŠPEKOVÝM KNEDLÍKEM 135,00