Česky English Polski
Drobečková navigace

Úvod > Menu > Týdenní menu

TÝdenní menu

    3-7.8.2020  
       
    P O N D Ě L Í  
     FAZOLOVÁ S KLOBÁSOU  
1. 150 g SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARKA 92,00
2 120 g HOVĚZÍ MASO, KOPROVÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY 102,00
3 150 g PROVENSÁLSKÝ VEPŘOVÝ STEAK, HRANOLKY, ZELENINA 112,00
       
    Ú T E R Ý  
    VALAŠSKÁ KYSELICA  
1 150 g OPÉKANÁ UZENINA, ČOČKA NA KYSELO, OKUREK, PEČIVO 92,00
2 100 g ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 102,00
3 150 g PŘIRODNÍ KUŘECÍ PLÁTEK S PIKANTNÍ MEDOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY 112,00
       
    S T Ř E D A  
    ČESNEKOVÁ  
1 200 g TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODOVOU NAPLNÍ, SYPANÉ PERNÍKEM 92,00
2 100 g VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 102,00
3 150 g KUŘECÍ MEDAJLONKY PO ZBOJNICKU, HRANOLKY 112,00
       
    Č T V R T E K   
    KVĚTÁKOVÝ KRÉM  
1 2 ks VAŘENÉ VEJCE, DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY 92,00
2 100 g FRANKFURTSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 102,00
3 150 g VEPŘOVÝ FLAMENDR, HRANOLKY 112,00
       
    P Á T E K   
    BRAMBOROVÁ  
2 300 g PENNE S BROKOLICÍ A KUŘECÍM MASEM 102,00
3 150 g SMAŽENÝ KARBANÁTEK, VAŘENÉ BRAMBORY 112,00
4 200 g KOTLETA PO MYSLIVECKU, AMERICKÉ BRAMBORY, ĎÁBELSKÁ OMÁČKA 135,00