5 | 18-22.3.2024 | |
P O N D Ě L Í | ||
ROVŇANSKÁ | ||
1. | RAKOUSKÝ POVIDLOVÝ KNEDLÍK S VANILKOVÝM PUDINKEM | 139,- |
2 | UZENÉ MASO, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 149,- |
3 | SMAŽENÝ HERMELIN, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159,- |
Ú T E R Ý | ||
PÓRKOVÁ | ||
1 | RESTOVANÁ KUŘECÍ JÁTRA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 139,- |
2 | VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA HOUBÁCH, DUŠENÁ RÝŽE | 149,- |
3 | PEČENÝ BŮČEK, ZELÍ STERIL, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 159,- |
S T Ř E D A | ||
ČOČKOVÁ | ||
1 | ŠPENÁTOVÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM | 139,- |
2 | HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUBOVÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 149,- |
3 | KUŘECÍ ROLÁDA S RAJČATY, BRAMBOROVÁ KAŠE | 159,- |
Č T V R T E K | ||
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM | ||
1 | RIZOLETA SE ZELENINOVOU OBLOHOU | 139,- |
2 | KUŘECÍ PLÁTEK, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149,- |
3 | PODŘIPSKÉ NUDLIČKY S BRAMBORÁČKY A RÝŽÍ | 159,- |
P Á T E K | ||
GULÁŠOVÁ | ||
1 | TĚSTOVINOVÝ SALÁT "GURMÁN" S KUŘECÍM MASEM A JABLKY | 139,- |
2 | VEPŘOVÝ STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY | 149,- |
3 | ŽAMPIONY PLNĚNÉ MASOVOU SMĚSÍ, ZAPEČENÉ S NIVOU, AMERICKÉ BRAMBORY | 159,- |
HONZOVY BUCHTY S TVAROHEM | 30,- |
© 2024 Restaurace a penzion Praha s.r.o., info@restauraceapenzionpraha.cz
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO