19.3-23.3.2018 | |||
P O N D Ě L Í | |||
PÓRKOVÁ | |||
1. | 300 g | ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM A SÝROVOU OMÁČKOU | 75,00 |
2 | 100 g | SEGEDÍNSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 85,00 |
3 | 100 g | SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 95,00 |
Ú T E R Ý | |||
SELSKÁ | |||
1 | 300 g | ŠUNKOVO-SÝROVÉ RIZOLETY, ZELENINA | 75,00 |
2 | 100 g | UZENÉ MASO, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 85,00 |
3 | 120 g | MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, OPÉKANÉ BRAMBORY | 95,00 |
S T Ř E D A | |||
KMÍNOVÁ S VEJCEM | |||
1 | 100 g | FAZOLOVÝ GULÁŠ S UZENINOU, CHLÉB | 75,00 |
2 | 100g | HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 85,00 |
3 | 120 g | KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE | 95,00 |
Č T V R T E K | |||
RAJČATOVÁ S RÝŽÍ | |||
1 | 300 g | SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ S NAKLÁDANÝM HERMELÍNEM, PEČIVO | 75,00 |
2 | 120 g | MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 85,00 |
3 | 120 g | PIKANTNÍ KUŘECÍ PRSÍČKA, VAŘENÉ BRAMBORY | 95,00 |
P Á T E K | |||
RUSKÝ BORŠČ | |||
1. | 300 g | OVOCNÉ KNEDLÍKY SYPANÉ PERNÍKEM | 75,00 |
2. | 100 g | HOVĚZÍ PEČENĚ PO ŠVÉDSKU, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 85,00 |
3. | 120 g | VEPŘOVÝ GORDON BLUE, VAŘENÉ BRAMBORY | 95,00 |
© 2024 Restaurace a penzion Praha s.r.o., info@restauraceapenzionpraha.cz
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO