Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Menu

Menu



    19.3-23.3.2018  
       
    P O N D Ě L Í  
    PÓRKOVÁ  
1. 300 g ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM A SÝROVOU OMÁČKOU 75,00
2 100 g SEGEDÍNSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 100 g SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 95,00
       
    Ú T E R Ý  
    SELSKÁ   
1 300 g ŠUNKOVO-SÝROVÉ RIZOLETY, ZELENINA 75,00
2 100 g UZENÉ MASO, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 120 g MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, OPÉKANÉ BRAMBORY 95,00
       
    S T Ř E D A  
    KMÍNOVÁ S VEJCEM  
1 100 g FAZOLOVÝ GULÁŠ S UZENINOU, CHLÉB 75,00
2 100g HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 120 g KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE 95,00
       
    Č T V R T E K  
    RAJČATOVÁ S RÝŽÍ  
1 300 g SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ S NAKLÁDANÝM HERMELÍNEM, PEČIVO 75,00
2 120 g MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 120 g PIKANTNÍ KUŘECÍ PRSÍČKA, VAŘENÉ BRAMBORY 95,00
       
    P Á T E K  
    RUSKÝ BORŠČ  
1. 300 g OVOCNÉ KNEDLÍKY SYPANÉ PERNÍKEM 75,00
2. 100 g HOVĚZÍ PEČENĚ  PO ŠVÉDSKU, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3. 120 g VEPŘOVÝ GORDON BLUE, VAŘENÉ BRAMBORY 95,00