Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > MENU - 26.3 - 30.3.2018

MENU - 26.3 - 30.3.2018



    26 - 30.3.2018  
       
    P O N D Ě L Í  
    BRAMBORAČKA  
1. 300 g RAJČATOVÝ SALÁT S MOZZARELLOU A KUŘECÍM MASEM, PEČIVO 75,00
2 100 g ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 150 g SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM 95,00
       
    Ú T E R Ý  
    VALAŠSKÁ KYSELICA  
1 100 g KUS KUS S KUŘECÍM MASEM A GRILOVANOU ZELENINOU 75,00
2 100 g VEPŘOVÁ PEČENĚ, ČERVENÉ ZELÍ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 120 g KUŘECÍ MEDAJLONKY PO ZBOJNICKU, HRANOLKY 95,00
       
    S T Ř E D A  
    FAZOLOVÁ S PÁRKEM  
1 300 g ŠULÁNKY S MÁKEM, KOMPOT 75,00
2 100g HOVĚZÍ KOSTKY NA PIVĚ, DUŠENÁ RÝŽE 85,00
3 150 g SMAŽENÉ ŽAMPIONY, VAŘENÉ BRAMBRORY, TATARKA 95,00
       
    Č T V R T E K  
    KVĚTÁKOVÝ KRÉM  
1 2 ks VAŘENÉ VEJCE, DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY 75,00
2 100g FRANKFURTSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 120 g KUŘECÍ NUDLIČKY PO ČÍNSKU HRANOLKY 95,00
       
    P Á T E K - S V Á T E K  
    KULAJDA  
1 120 g SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT 125,00