Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Menu 2-6.4.2018

Menu 2-6.4.2018



    2 - 6.4.2018  
       
    P O N D Ě L Í  
       
1.      
2      
3      
       
    Ú T E R Ý  
    HOVĚZÍ S MLETÝM MASEM  
1 2 ks VAŘENÉ VEJCE, FAZOLOVÉ LUSKY NA KYSELO ,VAŘENÝ BRAMBOR 75,00
2 100 g SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ , KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3 120 g KUŘECÍ PRSA PO INDICKU, OPÉKANÉ BRAMBORY 95,00
       
    S T Ř E D A  
    FRANKFURTSKÁ  
1 300 g TĚSTOVINOVÝ SALÁT ,,GURMÁN" 75,00
2 220 g PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, DUŠENÁ RÝŽE, OKUREK 85,00
3 120 g VEPŘOVÝ STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY 95,00
       
    Č T V R T E K  
    CELEROVÁ S FRITÁTY  
1 120 g SELSKÝ SALÁT S UZENINOU A VEJCEM, PEČIVO 75,00
2 120 g VEPŘOVÉ KOSTKY NA PEPŘI, TĚSTOVINA 85,00
3 150 g DRŮBEŽÍ JÁTRA NA ROŠTU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 95,00
       
    P Á T E K  
    GULÁŠOVÁ  
1. 300 g ŠPAGETY S MASOVOU SMĚSÍ, SYPANÉ SÝREM 75,00
2. 100 g HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ, KYNUTÉ KNEDLÍKY 85,00
3. 150 g HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE 95,00