7 | 13-17.11.2023 | |
P O N D Ě L Í | ||
ZELNÁ | ||
1. | ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENINOU A SÝREM | 135.- |
2 | BRATISLAVSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 145.- |
3 | VEPŘOVÝ STEAK S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, HRANOLKY | 155.- |
Ú T E R Ý | ||
ZELENIOVÁ | ||
1 | ŠIŠKY S MÁKEM | 135.- |
2 | TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ANANASEM | 145.- |
3 | PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ KOTLETA, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 155.- |
S T Ř E D A | ||
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM | ||
1 | RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, OKUREK | 135.- |
2 | ČEVABČIČI, VAŘENÉ BRAMBORY | 145.- |
3 | VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 155.- |
Č T V R T E K | ||
BROKOLICOVÁ | ||
1 | KUŘE NA PAPRICE, TĚSTOVINY | 135.- |
2 | HOVĚZÍ MASO, KOPROVÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 145.- |
3 | HOLANDSKÝ SEKANÝ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY | 155.- |
P Á T E K | ||
1 | ||
2 | ||
3 | ||
© 2024 Restaurace a penzion Praha s.r.o., info@restauraceapenzionpraha.cz
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO