8 | 20-24.11.2023 | |
P O N D Ě L Í | ||
ČESNEKOVÁ | ||
1. | SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 135.- |
2 | SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 145.- |
3 | TORTILLA S KUŘECÍM MASEM A ČESNEKOVÝM DIPEM, HRANOLKY | 155.- |
Ú T E R Ý | ||
CELEROVÁ | ||
1 | TVAROHOVÉ KNELDÍKY PLNĚNÉ MERUŇKAMI | 135.- |
2 | SALÁT CEASAR S KUŘECÍM MASEM Z ŘÍMSKÉHO SALÁTU A PARMEZÁNEM | 145.- |
3 | STEAK Z KRKOVICE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY | 155.- |
S T Ř E D A | ||
ZELNÁ | ||
1 | POVIDLOVÉ PIROHY SYPANÉ MÁKEM | 135.- |
2 | SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 145.- |
3 | KUŘECÍ MEDAJLONKY PO ZBOJNICKU, HRANOLKY | 155.- |
Č T V R T E K | ||
ČOČKOVÁ | ||
1 | BRAMBOROVÝ GULÁŠ, PEČIVO | 135.- |
2 | HOVĚZÍ MASO, RAJSKÁ OMÁČKA, KYNUTÉ KNEDLÍKY | 145.- |
3 | KUŘECÍ ROLÁDA SE SLANINOU A ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÁ KAŠE | 155.- |
P Á T E K | ||
GULÁŠOVÁ | ||
1 | VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCEM DUŠENÁ RÝŽE | 125,- |
2 | PEČENÉ JELÍTKO, VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK | 145,- |
3 | SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT | 155,- |
PALAČINKA S MARMELÁDOU A ČOKOLÁDOU | 25,- |
© 2024 Restaurace a penzion Praha s.r.o., info@restauraceapenzionpraha.cz
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO